Adatvédelmi nyilatkozat

Notificare de Confidențialitate

(ultima actualizare 1.05.2022)

Descrierea Companiei:

New Media Partners este o agenție de publicitate full-service care dezvoltă strategii de promovare pentru branduri și produse, campanii digitale și campanii integrate online & offline, concepte creative de marketing, PR, conținut digital optimizat și gestiune Social Media, publicitate outdoor, producție publicitară și print.

Misiune:

Înțelegem importanta datelor dumneavoastră personale și apreciem încrederea pe care ne-o acordați. De aceea, prioritatea noastră este de a procesa informațiile pe care ni le puneți la dispoziție, cu grija și in siguranța. Am implementat in acest sens soluții de securizare a datelor in mediul electronic si fizic, precum și proceduri de lucru interne, menite să asigure protecția datelor dumneavoastră constant și susținut.

Prin prezenta notificare de confidențialitate dorim să vă informam asupra drepturilor dumneavoastră privind procesarea datelor personale și a modurilor în care noi procesăm aceste date în mod transparent, corect si legal.

Orice modificare a proceselor din cadrul companiei noastre care implică datele dumneavoastră personale, va fi reflectată de asemenea în actualizările periodice ale acestei notificări.

Cine suntem noi?

Two New Media Partners SRL

RO39862818 | J40/13036/2018

Bucureşti, Str. Obcina Mare nr.7, bloc Z27, sc.1, etaj7, ap.47, Sector 6

Ofițerul Desemnat pentru Protecția Datelor

Ionut Dumitru

office@newmediapartners.ro

Ce înseamnă date personale?

Textul normativei europene pentru protecția datelor 679/2016 stabilește următoarea definiție:

<<“date cu caracter personal” înseamnă orice informații privind o persoană fizică identificată sau identificabilă (“persoana vizată”); o persoană fizică identificabilă este o persoană care poate fi identificată, direct sau indirect, în special prin referire la un element de identificare, cum ar fi un nume, un număr de identificare, date de localizare, un identificator online, sau la unul sau mai multe elemente specifice, proprii identității sale fizice, fiziologice, genetice, psihice, economice, culturale sau sociale.>>

Ce categorii de date personale colectam?

Datele personale pe care le procesam sunt direct furnizate de dumneavoastră prin atunci când participați la concursurile organizate de noi si se încadrează in următoarele categorii:

Nume si Prenume, Adresa de Email, Nr Telefon, Adresa, An Naștere, Serie si Nr. Act de Identitate.

In baza legii in vigoare, vom putea solicita date personale suplimentare, in vederea prestării îndeplinirii obligațiilor legale legate de oferirea premiilor câștigătorilor.

Nu procesam categorii speciale de date cu caracter personal care dezvăluie originea rasială sau etnică, opiniile politice, confesiunea religioasă sau convingerile filozofice sau apartenența la sindicate și prelucrarea de date genetice, de date biometrice pentru identificarea unică a unei persoane fizice, de date privind sănătatea sau de date privind viața sexuală sau orientarea sexuală ale unei persoane fizice.

In ce scopuri colectam datele dumneavoastră personale?

Datele personale pe care le colectam sunt necesare in vederea desfășurării concursului, desemnării câștigătorilor si expedierii premiilor câștigate de aceștia conform Regulamentului.

Nu procesam date personale in scopuri decizionale individuale automate sau pentru creare de profiluri.

Obligații Contractuale si Legale

Procesam datele dumneavoastră pentru a ne îndeplini obligațiile contractuale, in deplinătatea cerințelor legale in prestarea serviciilor noastre.

Interese Legitime

Procesam datele dumneavoastră in urmărirea intereselor noastre legitime, numai in cazurile in care aceste interese nu încalcă drepturile si libertățile dumneavoastră. In acest sens, procedurile noastre interne prevăd evaluări ale intereselor noastre in raport cu drepturile dumneavoastră.

Consimțământ

Cu consimțământul dumneavoastră vom folosi datele personale in alte scopuri care nu se încadrează in cele enumerate mai sus si pentru comunicări de marketing periodice.

Va puteți oricând retrage consimțământul dat printr-o cerere scrisa trimisa la office@newmediapartners.ro.

Cui transferam datele dumneavoastra personale?

Ca practica standard, Two New Media Partners nu va divulga, nici unei entitati, datele dumneavoastra pentru a fi folosite in scopuri de marketing fara acceptul dumneavoastra explicit. Vom transmite, insa, anumite categorii de date personale necesare indeplinirii obligatiilor contractuale si legale si a intereselor legitime, catre entitati partenere, furnizori servicii, terti care sunt parte a prestarii serviciilor noastre, sau la solicitarea dumneavoastra expresa.

Transferul datelor dumneavoastra personale catre entitati in afara Uniunii Europene se va realiza in conformitate cu prevederile normativei europene 679/2016 implicand masuri in functie de gradul de adecvare al tarii pe teritoriul careia entitatea isi desfasoara activitatea sau cu consimtamantul dumneavoastra explicit. Aceste masuri de conformitate includ: clause contractuale standard UE,

Perioada de Retentie a datelor

Datele dumneavoastră sunt stocate pe serverele noastre aflate pe teritoriul României si vor fi păstrate in funcție de prevederile legale in vigoare sau atat cat este necesar in vederea prestării serviciilor noastre, respectiv 6 luni de la data incheierii concursului. Dupa expirarea acestei perioade sau inainte, atunci cand informatiile nu mai sunt necesare, datele dumneavoastra vor fi sterse/distruse in siguranta.

Drepturile dumneavoastra privind procesarea datelor personale

Regulamentul General pentru Protectia Datelor 679/2016 prevede urmatoarele drepturi:

  • Dreptul la informare transparenta privind procesarea datelor personale
  • Dreptul de acces la datelor personale detinute
  • Dreptul de rectificare a datelor personale detinute
  • Dreptul de a solicita stergerea datelor personale detinute
  • Dreptul de a solicita restrictionarea procesarii datelor personale
  • Dreptul de a obiecta fata de procesarea datelor personale
  • Dreptul la portabilitatea datelor
  • Dreptul de a nu fi inclus intr-un proces decizional individual automat, inclusive crearea de profiluri
  • Va puteti exercita drepturile detaliate mai sus trimitand o solicitare scrisa la office@newmediapartners.ro.

Actualizari:

Aceasta notificare este accesibila oricând la https://tchibo.nyeremenykave.ro/confidentialitate/ si va fi actualizata periodic, iar orice modificare va intra in vigoare in momentul in care este postata la adresa de mai sus.

Contactati-ne:

Opiniile dumneavoastra sunt importante pentru noi deoarece ne ajuta sa ne imbunatatim serviciile si de a le personaliza in functie de preferintele dumneavoastra. Daca aveti nevoie de informatii suplimentare cu privire la detaliile din aceasta notificare de confidentialitate sau pentru a raporta o potentiala bresa de securitate va rugam sa contactati Ofiterul Desemnat pentru Protectia Datelor la oricare din coordonatele de mai jos:

Ofiterul Desemnat pentru Protectia Datelor

Ionut Dumitru

office@newmediapartners.ro

Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal

Pentru solutionari sau plangeri cu privire la procesarea datelor dumneavoastra personale precum si pentru exercitarea Vom depunde toate eforturile necesare pentru a raspunde tuturor solicitarilor si sa indeplinim astfel toate asteptarile dumneavoastra. In cazul in care nu sunteti multumit de raspunsul primit din partea noastra, va rugam sa ne comunicati ce am putea imbunatati la adresa office@newmediapartners.ro.

Aveti de asemenea dreptul ca pentru solutionari sau plangeri cu privire la procesarea datelor dumneavoastra personale precum si pentru exercitarea drepturilor dumneavoastra puteti contacta autoritatea romana la coordonatele de mai jos:

Adresa: B-dul G-ral. Gheorghe Magheru 28-30, 010336 Bucuresti, Romania

Telefon: +40 318 059 211 / 212

E-mail: anspdcp@dataprotection.ro

Website: www.dataprotection.ro